3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ücret kesintisi çözüme kavuştu

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, yemek ücreti kesintilerinin sendikaları sayesinde çözüme kavuştuğunu belirterek, üyelerinin karşısına somut hizmetlerle çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Sağlık-Sen çalışanlarının sıkıntılarına çözüm bulmaya devam ediyor. Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeler sonucu yataklı tedavi kurumlarında çalışanlardan yemek ücreti kesilmesine tepki gelince Sağlık-Sen, ilgili bakanlıklarla temasa geçti.

Konuyla alakalı Yüksek İhtisas Hastanesi önünde açıklama yapan Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, yüz binlerce çalışanı mağdur eden yemek ücreti kesintilerinin sendikaları sayesinde çözüme kavuştuğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde yapılacak olan düzenleme ile çalışanlardan yapılan yemek ücreti kesintisi sona erecektir. 85 bini aşan üyemizle Türkiye'nin her köşesinde hizmet veren teşkilatlarımızdan aldığımız güçle bir mesele daha çözüme kavuştu. Biz sıkıntılardan nemalanan değil, çözüme odaklanan bir sendikayız. Tribüne oynamak yerine ait olduğu kitlenin karşısına somut bir hizmetlerle çıkmaya devam ediyoruz. Sendika olarak üyelerimizin meselelerine kulak verip çözüm aramaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 15:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?