2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ucuz bilgisayar izdihamı

Teknoloji ürünleri satan bir firmanın Bursa Şubesi'nin açılışında yüzde 50 indirim yapılınca, mağazanın önünde izdiham oldu. 

Yeni Yalova üzerinde Gold Bilgisayar'ın yeni mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Bursa'daki mağazalarına yeni bir şube daha ekleyen firma, vatandaşlara indirimli fırsatlarla alış veriş yapma imkanı sundu. Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne akın eden vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Bilgisayar ve teknolojik ürünlerdeki indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen Bursalılar, ürünlere sahip olabilmek için bir birleriyle yarıştı. Yaklaşık 2 bin kişinin mağazaya akın etmesiyle oluşan kalabalık sırasında mağaza yetkilileri zor anlar yaşadı. 

Mağazanın açılmasının ardından ürünlere hücum eden vatandaşlar, özellikle yüzde 50 indirimle satışa sunulan 500 YTL ile bin 500 YTL arasındaki diz üstü bilgisayarları kısa sürede kapıştı. Televizyon, müzik seti ve bilgisayar parçaları, satışa çıkartılmasının ardından meraklıları tarafından kısa sürede tükendi. Büyük ilgiden memnun olduklarını ifade eden mağaza yetkilileri, kampanyanın 2 günlük olduğunu belirterek, tüm müşterilerinin indirimli fiyatlardan yararlanmalarını istedi. Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelerek sıraya giren vatandaşlar arasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Bursa dışındanda çok sayıda vatandaşın indirimli ürün almak için araçları ile gelmeleri dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 12:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?