6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ucuz ürünler kapışıldı

UCUZ ÜRÜNLER KAPIŞILDI

Bauhaus en büyük şubesini Bursa'da hizmete açtı. Sabahın erken saatlerinde kapısını açan alışveriş merkezinde ucuz ürünler adeta kapışıldı.

Uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş alanlarda hizmet vermeyi ilke edinen Bauhaus, 16 bin metrekarelik satış alanına sahip en büyük şubesinin kapılarını vatandaşlara açtı. Sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan vatandaşlar, atölye, ev bahçe ürünlerinin satıldığı mağazanın bir an evvel açılmasını bekledi. Kapıların açılmasıyla binlerce ürünün yer aldığı mağazayı gezen Bursalılar, ucuz ürünlere büyük ilgi gösterdi. Alışveriş sepetlerini dolduran vatandaşlara AVM personeli güçlükle yetişti.

BAUHAUS'UN EN BÜYÜK MAĞAZASI BURSA'DA

Ekim 2009'da inşaatına başlanılan Bauhaus Nilüfer, yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadrosu ile 9 ay içinde hizmet vermeye başladı. Toplam 400 kişiye iş imkanı sağlayan Bauhaus Nilüfer, 1000'in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin ederek istihdam ve üretime de katkıda bulunuyor. Bauhaus, ürün kalitesini sürekli artırarak yüzde 35 yabancı, yüzde 65 yerli olmak üzere 120 bini aşkın kaliteli ürün çeşidini müşterilerine sunuyor. Bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan Avrupa'nın en başarılı şirketlerinden Bauhaus, geniş mal çeşitleri, kaliteli servisi, eğitimli ve uzman satış kadrosu, fiyat avantajları ve uyguladığı birçok ilk ile atölye, ev ve bahçe işlerini hobi haline getiriyor.

UCUZ ÜRÜNLER KAPIŞILDI
UCUZ ÜRÜNLER KAPIŞILDI
UCUZ ÜRÜNLER KAPIŞILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 12:11:00
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 14:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?