6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

UEFA'dan Sercan'a övgü...

UEFA'DAN SERCAN'A ÖVGÜ

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com Bursaspor'un yıldızı Sercan Yıldırım'ı manşetine taşıyarak, genç oyuncuyu övgü dolu sözler ile tanıttı. Genç yıldızın kariyeri hakkında bilgi verilen haberde, Bursasporlu oyuncu hakkında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Bursaspor'un gol kralı forveti Okan Yılmaz'ın görüşlerine yer verildi.

Sitede genç oyuncunun 10 yaşında Bursaspor altyapısına katıldığı hatırlatılarak, Yesil-beyazlı ekibin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğu vurgulandı. Ayrıca haberde Sercan'ın Avrupa'da giderek artan kontra-atak futbolunda geleceğin yıldızı olabileceği yorumu da yapıldı.

Bunun yanı sıra 1.83 boyundaki futbolcunun güç ve tekniği birleştirmesi ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın en önemli kozlarından birisi olduğu ifade edildi.

Sercan hakkında konuşan Ertuğrul Sağlam, genç oyuncunun çok önemli bir oyuncu haline gelebileceğini belirterek, "Sercan ileride bir gün Avrupa'nın aranan yıldızlarından birisi olacak. Ancak bunun için çok çalışması gerek. Sercan çok hızlı, çok iyi tekniği ve top kontrolü var. Elbette dünyanın en iyi futbolcusu bile olsa kendisini geliştirmeye ihtiyacı vardır. Ben Sercan'ın bu gelişimi göstereceğine inanıyorum" dedi.

Sercan'ın Bursaspor altyapısına katıldığı yıllarda Yeşil-beyazlı takım forması ile iki defa gol kralı olan Okan Yılmaz ise yıldız oyuncu hakkında, "Sercan her futbolcu gibi gol kaçırabilir. Ancak kendisini gol kaçırıyor diye eleştirmemek gerek. Sercan gibi gençlerin üzerinde baskı varsa kaybetmek kolay olur. ben Sercan'ın en iyi yerlere geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca haberde, genç oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Glasgow Rangers maçında takımının 1 puan almasında önemli katkılar sağladığı hatırlatılarak bu maçın yıldızı olduğu dile getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 16:29:03
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 20:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?