4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ülkü Ocaklarından birlik yemeği

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, ülkücü gençlerin sokaklarda değil, bilim yuvalarında yetişeceğini söyledi.

Bursa'da, Almira Otel'de düzenlenen geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, MHP Bursa milletvekilleri İsmet Büyükataman, Hamit Homriş ve Necati Özensoy, İl Başkanı Arif Demirören ile çok sayıda partili katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, ülkücü gençlerin her alanda ülkelerine yararlı olmaya çalıştığını ifade etti. 40 yıldır ülke menfaatleri için mücadele ettiklerini söyleyen Öztürk, "Gençlerimizi her alanda yetiştirmek için çaba sarfediyoruz. Ülkücü gençlerimiz, Türk milletine son ana kadar hizmet edecektir. Liderlerin ülkücüler arasından çıkmasını istiyoruz. Hedefimizden ve misyonumuzdan çıkmamak için çalışıyoruz. Ülkücüler sokaklarda değil, bilim yuvalarında olacaktır. Ülkücelerin asıl yeri orasıdır" dedi.

MHP İl Başkanı Arif Demirören, "2023 yeşil Bursa" projesini hayata geçirmek için gayret sarf ettiklerini belirtti. 2023 yılının milliyetçi hareketin yılı olacağını söyleyen Demirören, "Dün Bursa mutlu olsun diye ilerleyen yeşil Bursa hareketimiz, yavaşlatılmış şehir projeleri ile devam edecek. Biz yararlı projeler ile muhatap olacağız. Ülkücü gençlerimiz de bu yola hizmet edecek. Ülkücülerin liderlik vasfı taşımaları için çalışıyoruz. Liderler, ülkücülerden çıkacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 15:21:29
Güncelleme :31 Ocak 2009 Cumartesi 15:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seha ceylan IP: 88.227.80.xxx Tarih : 31.01.2009 15:32:05

almira otelde yemek ... çorumlu bi gonuldaş olarak bana ilginç geldi.. neden bursanın en lüks oteli demekten alamadım kendimi. birliğimiz güzel bu tür olaylar gerçekten çok sevindirici. harun başkan ülkücü bilim adamlarını özlediğini sıle getirmiş sanki inş. artık ülkücülerde bilime ağarlık verir. tabi sokak dengesini unutmadan