4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Uludağ Üniversitesi’nde kayıt zamanı

2009-2010 eğitim öğretim dönemine 23 Eylül 2009 Çarşamba günü başlayacak olan Uludağ Üniversitesi’nde kayıtlar 31 Ağustos-7 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılacak.

Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kayıtlar bu yıl her fakülte ve yüksek okulun kendi birimlerinde gerçekleştirilecek. UÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şükran Yılmaz, kayıt için gerekli bilgi ve belgelerin tüm öğrencilerin adreslerine postalandığını, www.uludag.edu.tr internet adresinde de ayrıntılı olarak yayınlandığını kaydetti. Şükran Yılmaz, öğrencilerin burada yer alan yönlendirmelere göre kayıtlarını kolaylıkla yapabileceklerini söyledi.

Öğrencilerin, 24 Ağustos 2009 tarihinden başlayarak TC kimlik numarası ile internetteki otomasyona girip ön kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlatan Yılmaz, daha sonra da harçları ödediklerine dair banka dekontlarının asılları ve kendilerine gönderilen zarfta belirtilen belgelerle birlikte 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında kendi fakülte ve yüksek okuluna gelerek kesin kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

Öğrencilerin ön kayıt ve kayıt sırasında teknik alt yapı, güvenlik ve ulaşımla ilgili sorunla karşılaşmamaları için gerekli tedbiri aldıklarını belirten Yılmaz, öğrencilerin ihtiyaç duydukları konularda bilgi alabilmeleri için "öğrenci bilgi danışma” hatları oluşturduklarını bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 12:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?