4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Uludağ yamaçlarında intihar şov

Bursa'da eşinin kendisini terk ettiğini ileri süren şahıs, eline aldığı boş silahla Uludağ yamaçlarında intihar şov yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 22.00 sıralarında Akçağlayan Mahallesi TOKİ Konutları arkasında bulunan ormanlık alanda meydana geldi.

Eşinin kendisini terk ettiğini iddia eden Ayhan S. (32), elindeki silahla intihar edeceğini söyledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, elindeki silahı boğazına dayayan Ayhan S. ile karşılaştı.

Kimseyi yanına yaklaştırmayan şahıs, el fenerlerini de yaktırmayarak arkadaşları ile sık sık telefon görüşmesi yaptı.Şahsın ikna olmaması üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Ancak Ayhan S. tüm konuşmalara rağmen ölmek istediğini söyledi. Tuvaletini yapmak için ayağa kalkan Ayhan S., kendisini ikna etmek için uğraşan emniyet müdürleri ve polis ekiplerine, "Arkanızı dönün. Tuvaletimi yapacağım" diye seslendi.

Yaklaşık 1 saat süren eylemin ardından, bir polis memuru Ayhan S.'nin yanına sigara verme bahanesiyle yaklaştı. Silahın kuru sıkı ve boş olduğunu fark eden polis memuru, Ayhan S.'yi yakalamayı başardı. Gözyaşlarına boğulan bir çocuk babası şahıs, kendisini yakalayan polis memuruna sarılarak, "Komiserim sen de gel. Götürün beni buradan" dedi.

Ayhan S., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 12:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?