6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Uludağ'a Bursaspor bayrağı

BURSASPOR BAYRAĞINI KARLI ZİRVELERE DİKTİLER

Bursa'da şampiyonluktan sonra yer gök yeşil beyaz olurken, 2 bin 500 metre yüksekliğindeki Uludağ'a da Bursaspor bayrağı dikildi.

Bursa'da bir fabrikada çalışan 24 yaşındaki fanatik Bursasporlu Bektaş Akduman, şampiyonlar ligi arması bulunan yeni yeşil beyaz forma ile geldiği Uludağ'da karla kaplı zirveye Bursaspor bayrağı astı.

Akduman, 15 yıldır Bursaspor sevgisi ile büyüdüğünü belirterek, "Yıllardır özlediğimiz şampiyonluk bu sene Ertuğrul Sağlam hocanın inançlı kadrosu ile geldi. Böyle bir şampiyonluğu bu şehir hak etti. Biz Bursaspor sevgisi ile büyüyen bir genç olarak, zaman zaman zirveye tırmanıyoruz. Yaz aylarında Uludağ'ın zirvesine yaptığımız bu geziyi farklı kılmak için, yeni piyasaya çıkan şampiyonlar ligi armalı formalarımızı giydik. Yeşil Beyaz bayrağımızı alıp Uludağ'a çıktık. Şimdi Marmara'nın en yüksek noktası olan Uludağ'ın zirvesine, Boğaziçi köprüsünden sonra Bursaspor bayrağını da asıyoruz. Bu dağa yaz aylarınca onbinlerce turist ve dağcı geliyor. Bu vesile ile şehrimizin şampiyonluğunu gelen misafirlerimize de hatırlatıyoruz. Uludağ'ın zirvesinde yeşil beyazlı bayrağın dalgalanması için profosyonel dağcı arkadaşlarımızdan her tırmanışta yanlarında bayrak getirmelerini istiyoruz. Biz Aziz'le değil, azimle şampiyon olduk" dedi.

BURSASPOR BAYRAĞINI KARLI ZİRVELERE DİKTİLER
BURSASPOR BAYRAĞINI KARLI ZİRVELERE DİKTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 12:56:01
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 13:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?