4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Uludağ'da snowboard heyecanı

Garanti Bonus Card sponsorluğunda yedi yıldan bu yana, Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bonus Snow Masters, Kayak ve Snowboard İstanbul İl Birinciliği Yarışları, bu yıl 8-10 Ocak tarihleri arasında her yıl olduğu gibi Uludağ’da gerçekleştirilecek.

Garanti Bonus Card’ın 2001 yılından bu yana düzenlediği ve her yıl daha da gelişerek devam eden Bonus Snow Masters Yarışları, Türk kış sporlarının dünya klasmanında bir seviyeye gelmesini ve ülkemizi yurtdışında da başarıyla temsil edecek, gelecek vaat eden isimler kazandırmayı amaçlıyor.

Dereceye girecek sporcuların Türkiye Kayak Şampiyonası’na katılmak için puan kazandığı Bonus Snow Masters yarışları, kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride düzenleniyor.
Garanti Bankası, lisanslı sporcuların yanı sıra kayak ve snowboard tutkunu sporcuları da organizasyona dahil edebilmek için, geçtiğimiz yıldan beri "Bonus Snow Masters Open” ismi ile yeni bir yarış daha düzenlemeye başladı.

Dileyen herkesin katılımına açık olan ve geçtiğimiz yıl Harun Tan, Ahmet Özbakır, Pınar Altuğ gibi tanınmış simaların yarıştığı open kategorisi ile Garanti Bankası, Uludağ’ın en geniş katılımlı ve ilgi çeken yarışlarına imza atıyor.

Şu ana kadar kayak sporuna en istikrarlı ve uzun desteği veren firma olan Garanti Ödeme Sistemleri’nin Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, sponsorlukları gönülden yapmanın ve uzun soluklu destek vermenin, gerek proje gerekse marka adına önemini belirtti.

Özellikle kayak sporu gibi Türkiye’de gelişime açık ancak yeterli seviyeye gelememiş spor dallarına destek verdiklerini ifade eden Bilge, verdikleri bu desteğin uzun süreli projelerle her yıl gelişerek devam ettiğini ve bugüne kadar yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı Bonus Snow Master Yarışlarının ilgi ile takip edilen bir organizayon haline gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Amaçlarının Türk kayak sporunun dünya klasmanında bir noktaya gelerek, sporcuların yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil etmeleri olduğu söyledi.

Virgin Radio DJ’in çalacağı müziklerle bir parti havasında geçecek yarışlar hakkında bilgi almak veya başvurmak için internet sitesi adresi ise www.bonus.com.tr

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 15:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?