4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ünlü İngiliz kulüplerini peşine taktı

Ünlü İngiliz kulüplerini peşine takan ve transfer döneminin gözde ismi haline gelen Sercan Yıldırım'ın annesi, futbolunun ilk yıllarında kulübün istediği eşofman takımını alabilmek için nişan yüzüğünü satmış.

Bursaspor Televizyonuna özel açıklamalarda bulunan Yıldırım ailesi oğullarının genç yaşta yakaladığı başarı ile gurur duyuyorlar. Sercan'ın küçük yaşta hiperaktif bir çocuk olduğunu söyleyen anne Şükran Yıldırım, "Masaların üstünde gezerdi. Bursa'da 3 kere kayboldu karakolda bulduk onu. Hiperaktif olduğu için spora yönelttik. İlkokul ile spora başlattık. 2 sene oynadıktan sonra Danimarka'ya gitti. Orada gol kralı olarak başarılara imza attı. Eleştirilere morali çok bozuluyor. Ama bir huyu var ertesi gün unutuyor. Çok canı acıdığı zaman anlıyorum. Tokatspor maçının olduğu gün beni aradı ve Hat-trick yapacağını söyledi. O gün 3 gol attı" dedi.

SERCAN'IN PSİKOLOĞU ANNESİ
Oğluna sürekli moral verdiğini kaydeden anne Yıldırım,"Canı sıkıldığı zaman ben ona psikoloğum. Uzun boylu Messi. Bu yaşta bu başarıyı yakalaması mükemmel. İnşallah kariyerinin üstüne çıkartacak" diye konuştu.
Sercan'ın çok başarılı olduğuna dikkat çeken Şükran Yıldırım, "Durumlarımız biraz kısıtlıydı ve bana bir gün, 'Anne eşofman takımı istiyorlar' dedi. Durumlarımız kötü olmasına rağmen bir nişan yüzüğüm vardı ve onu satarak ona eşofman takımı aldım. Para kazanmaya başladığı zaman ilk maaşıyla gitti o yüzüğü bana aldı. Sercan maçtan 1-2 saat önce babasını arar ve rakip takım hakkında taktik alır" şeklinde konuştu

"3 BÜYÜKLER SEVDALISI DEĞİLİZ, GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN AVRUPA"
Sercan'daki yeteneği görerek oğlunu Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği'ne (BPFDD) götürdüğünü anlatan baba Kenan Yıldırım ise, "Güvene güvene götürdüm. Nitekim arkası geldi. Seçmelerde çok iyi maç çıkardı ve 1 numaraydı" dedi.

"TAKTİKLERİ BEN VERİP ELEŞTİRİYİ BEN YAPIYORUM"

Kendisinin de futbolcu olduğunu ve Sercan'a eleştiri yaptığını ifade eden Kenan Yıldırım, "Sercan o gün oynanan maçı izlemek istemiyor. Ben de izlettim. Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçı izlettim ve bunları kaçıracağını söyledim. Sercan'ı 1-2 sene sonra bütün Türkiye görecek. Zlatan İbrahimoviç'in hayalindeyim. Ben benzetiyorum, klas vuruşlarını zamanla gösterecek. Biz ne maddi anlamda ne şöhret anlamında 3 büyükler sevdalısı değiliz. Gönlümüzden geçen Avrupa. Özellikle İngiltere liglerini biz baba oğul
izliyoruz" şeklinde konuştu.

İNGİLİZ KULÜPLERİ PEŞİNDE KOŞUYOR, O, EVİNDE KARDEŞİYLE PLAYSTATİON OYNUYOR
Bursaspor'da gösterdiği başarılı performans ile transfer döneminin gözdesi haline gelen Sercan Yıldırım boş vakitlerinde ailesine zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Kardeşi ile birlikte 'playstation' oynayan Sercan Yıldırım zaman zaman mağlup olmaktan kurtulamıyor. Alışveriş yapmayı da çok seven Sercan Yıldırım, yeşil-beyaz renkli ayakkabısını özel günlerde giyerek Bursaspor'lu olduğunu her alanda gösteriyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 14:36:52
Güncelleme :19 Haziran 2009 Cuma 14:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?