1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Ünlü kuaföre 50. yıl kutlaması

Bursalı ünlü kuaför Meliha Çırpanlı, meslekteki 50. yılını kutladı. 

Kültürpark'taki Yusuf Restoran'da biraraya gelen Meliha kuaförün kalfaları, 'ustaların ustası' olarak adlandırdıkları hocalarına şükranlarını göstermek için böyle bir gece düzenlediklerini söyledi. 

Üzerinde bir makas bulunan 50. yıl pastasını kesen 65 yaşındaki kadın kuaförü Meliha Çırpanlı, Bulgaristan'dan geldikten sonra Nalbantoğlu'nda 50 yıl önce iş hayatına atıldığını belirterek, hep bildiklerini arkadaşlarına aktarma gayretinde olduğunu söyledi. 

Yetiştirdiği 200'den fazla kalfadan 50'sinin Bursa'da iş yeri açarak patron olduğunu kaydeden Meliha Çırpanlı, "Bursa'da orta yaşın üzerindeki birçok hanımın gelin başını yaptım. Bugün artık 'Meliha tarzı' diye kalfalarım beni onurlandıran bir ekol sergiliyor. 

Onların iş yeri açması, yanlarında onlarca yeni kuaför yetiştirmeleri benim en büyük mutluluk kaynağım. Böyle bir gece tertiplemeleri beni çok mutlu etti. Şu anda 50 yılımı doldurdum. Artık çok yoğun tempoda çalışmıyorum. Çok özel, kıramadığım arkadaşlarım için çok nadir de olsa Çelikpalas Otel'deki son iş yerimde bulunan takımlarımı alarak çalıştığım oluyor" dedi. 

Gecede Melika Çırpanlı'nın ilk kalfalarının alkışlarıyla 50. yıl pastası kesildi.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 17:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?