4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Üreticilerden Aksoy'a tam destek

Gemlikli zeytin üreticileri, Marmarabirlik’te birlik beraberlik, huzur ve istikrara oy verdi.

Gemlikli üreticiler, 72 Sayılı Gemlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin hafta sonunda yapılan genel kurulunda, birlik yönetiminde ilçeyi temsil eden İbrahim Aksoy’a tam destek vererek, Marmarabirlik yönetiminin devamından yana olduğunu gösterdi.

72 Sayılı Gemlik Zeytin tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu olağanüstü toplandı. Ortakların rekolte beyanları ve ürün teslimat miktarları doğrultusunda yeniden belirlenmesi gereken delegelikler için seçim yapıldı. Marmarabirlik Genel Kurulu’nda Gemlik’i temsil edecek 17 delegeyi belirlemek için yapılan seçimde, birlik yönetim kurulu üyesi İbrahim Aksoy’un, kooperatif yönetimiyle birlikte hazırladığı liste ortaklardan tam destek aldı.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aksoy, Gemlikli zeytin üreticilerinin, birlik beraberlikten, huzur ve istikrardan yana oy kullandıklarını belirterek şunları söyledi: “Gemlik Kooperatifimizin delege seçimlerinde ortaya çıkan sonuç göstermiştir ki, Gemlikli üreticiler kooperatiflerine ve Marmarabirlik’e sahip çıkmaktadır. Dünyada ekonomik kriz yaşanırken, hele Türkiye’de tarımla uğraşan ve nihayetinde bölgemizde zeytincilikle geçimini sağlamaya çalışan ortaklarımızın global krizden etkilenmemesi için Marmarabirlik Yönetim Kurulu olarak elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza inanıyoruz. Ortaklarımız da bu gayretimizi görmüş ve samimiyetimize inanmış olmalılar ki, seçimde tam destek verdiler. Bu davranışın altında Gemlik Kooperatifi’ni 1954 ve 1989 oluşumlarındaki gibi lider kooperatif olarak görme özlemi hissediliyor”

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?