6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Üsküp'e uçak seferleri başlıyor

BURSA'DAN ÜSKÜP'E UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) ve Borajet iş birliğiyle Yenişehir ile Üsküp arasında uçak seferleri başlıyor.

16 Eylül tarihinde Yenişehir'den Üsküp'e ilk seferler başlıyor. Perşembe ve pazar günleri saat 14.30'da Yenişehir Havalanı'ndan Üsküp'e, saat 16.00'da ise Üsküp'ten Yenişehir'e sefer yapılacak. Tek gidiş 125 avro, gidiş dönüş ise 235 avro olarak belirlendi.

16 Eylül Perşembe günü ilk seferin başlaması münasabetiyle Yenişehir Havaalanı'nda tören düzenlenecek.

Hedeflerinin Türkiye'de yaşayan Rumelililerin kendi memleketine kolaylıkla gidebilmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) Genel Başkanı Şuayip Toprak, "Yenişehir'den Üsküp'e uçak seferi konulmasını defalarca istedik. Çünkü Üsküp coğrafi olarak çok önemli bir yerde. Kosava, Sırbistan, Arnavutluk ve Bulgaristan'a yakın olan Üsküp tam stratejik bir yerde. Üsküp Makedanyo'ya da 15 kilometre mesafede. Her işadamı ve göçmen kardeşimizin uçak seferlerine ilgi göstermesini istiyoruz. İnşallah Rumelili kardeşlerimize hayırlı olur'' dedi.

Cakalıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Cakalıoğlu ise, "Bursa ve çevresinde yaşayan Balkan göçmeni vatandaşlarımız çin 16 Eylül Perşembe gününden itibaren uçuşlarımız başlıyor. Perşembe ve pazar günleri saat 14.30'da uçaklar buradan kalkacak. Oranın saatiyle de 16.00'da geri dönecek. Maksadımız göçmen vatandaşlarımızın memleketlerine kolaylıkla gitmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

BURSA'DAN ÜSKÜP'E UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 13:54:03
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 20:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?