3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Üst geçidi kullanmayınca...

Bursa'da, tarladan topladığı bamyaları sattıktan sonra evine dönen pazarcı kadın, 50 metre ilerideki üst geçidi kullanmayıp karşıdan karşıya geçmek isteyince bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından bazı vatandaşların üst geçidi kullanmadan karşıya geçmesi şaşkınlık yarattı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Yolu Hal Kavşağı'nda dün akşama doğru meydana gelen trafik kazasında Mahmut O. yönetimindeki 16 DM 021 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Nazife Odabaşı (73) isimli pazarcı kadına çarptı. Tarladan topladığı bamyaları pazarda sattıktan sonra eve dönen ve 50 metre ilerideki üst geçidi kullanmayan Nazife Odabaşı'ya sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.

Yaralı kadının yüzüne su dökerek rahatlamasını sağlayan vatandaşlar, yaralının ambulansa nakledilmesinde sağlık ekiplerine de yardım etti. Olayın ardından yaşlı kadın, Bursa Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınırken, sürücü Mahmut O. gözaltına alındı.

Kazadan hemen sonra bazı vatandaşlar, yaşanan olaya rağmen üst geçidi kullanmak yerine bilinçsizce karşıya geçmesi dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 12:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?