3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Usta raketler kupalarına kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Veteran Tenis Turnuvası, Belediyespor Kulübü tenis kortlarında gerçekleştirildi.

Bursa’da 24 Nisan Cuma ile 3 Mayıs Pazar tarihleri arasında düzenlenen ve 2009 sezonunun ilk turnuvasına 97 veteran tenisçi katıldı. Sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvada ‘erkekler open’, ‘+ 35‘, ‘+ 45’, ‘double’ ve ‘tek bayanlar’ kategorilerinde 140 maç yapıldı. Turnuvada tek bayanlarda Ezgi Bulca birinci, Hüden Aybay ikinci; open erkeklerde Muhammet Haylaz birinci, Şenol Sarper ikinci oldu.

+35 kategorisinde yarışan erkeklerde Günaydın Kırcı birinci, Aydın Uyanıklar ikinci; +45 erkeklerde Yusuf Özen birinci, Erdinç Baysal ikinci olurken; double erkeklerde ise Göksel Yenigün ve Zeki Altun birincilik heyecanını yaşadı. Ayrıca turnuvada Hasan Ataç ve Mustafa Erkoç da ikincilik sevincini paylaştı.

Turnuvanın final maçının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, birinci olan sporculara kupa ve hediye tenis raketlerini Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, turnuvayı ikincilikle bitiren sporculara ise kupalarını ve hediyelerini Tenis İl Temsilcisi Saruhan Begrel takdim etti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm spor dallarında olduğu gibi tenise de önem verdiğini kaydetti. Acemler’de faaliyet gösteren tenis kortlarıyla sosyal

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 17:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?