3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Uyurgezer adam dağa çıktı

Bursa Merkez Yıldırım İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde oturan ve uyurgezer olmasıyla tanınan 47 yaşındaki Münir Çiçekdağ, üç gün önce gece evinde uyudu ama sabahleyin eşi ve çocukları tarafından yatağında bulunamadı.

Çiçekdağ, önceki akşam saatlerinde evine 10 kilometre uzaklıktaki Uludağ’ın eteklerinde, Bayraktepe Mevkii’nde, teleferik çalışanları tarafından külot ve atletle görüldü. Ayağında çorap dahi bulunmayan Çiçekdağ, jandarma tarafından önce bir bağ evine götürüldü.

Burada kendisine verilen kazağı ve eşofman altını giyen Çiçekdağ, fotoğrafını çeken DHA muhabirine, "Büyütülecek bir olay yok. Ben uyurgezerim. Zaman zaman bu tür olaylar yaşıyorum. Bu kez bayağı fazla gitmişim. Uyandığım zaman kendimi çok farklı bir yerde buldum" dedi. Donma tehlikesi atlatan Çiçekdağ, ifadesinin ardından kendisini arayan eşi ve iki çocuğuna teslim edildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2007 Cuma 11:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selen can IP: 88.246.105.xxx Tarih : 17.12.2007 18:45:56

bende bursalıyım çok trajikomik bir durum söz konusu yani katıldım gülmekten insan uyurgezer olur ewin içinde dolaşır ama bu adam bayağı bi sınırları açmış ::.)))) dağ fln yani .:D