4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Uyuşturucuya grup seksli promosyon

UYUŞTURUCU SATICILARINDAN İLGİNÇ PROMOSYON

Bursa'da uyuşturucuyu boş bira şişelerinin içine koyarak kadınlara sattırdıkları öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı. 19 yaşındaki şüpheli bir kızın uyuşturucu sattığı erkeklerle grup seks yaptığı öne sürüldü.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği operasyonlarda 14 kilogram esrar ile birlikte 7 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken jandarma soruşturmasını derinleştirdi. Osmangazi ve Yıldırım ilçesindeki evlere yapılan eş zamanlı şok operasyonlarda 8 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 kilogram 30 gram esrar ve 5 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Erkeklerin temin ettiği uyuşturucunun kadınlar aracılığıyla boş bira şişelerinin içine konularak bar, pavyon ve gece kulüplerinde pazarlandığı belirlendi. Ayrıca 19 yaşındaki T.S.'nin uyuşturucu sattığı erkeklerle grup seks yaptığı öne sürüldü.

Operasyonla ilgili olarak yakalanan M.İ. (55), N.K. (40) ve S.Ö. (30) ile A.Ö. (50) kızı D.O. (25), F.K. (30) ve T.S. (19), "uyuşturucu ticareti yapmak temin etmek ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Daha önce uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağı alçıya alınan D.O. ise adliyeye koltuk değnekleriyle geldi. Yürümekte güçlük çeken kadına annesinden çok jandarma ekipleri destek verdi. Anne ise kızına yardım etmektense yüzünü kapatmayı tercih etti.

Öte yandan, aynı operasyon kapsamında yakalanarak dün adliyeye sevk edilen S.E. (17) de tutuklandı.

Operasyonlarda toplam 15 kilogram 30 gram esrar, 5 gram Hint keneviri tohumu, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 12 adet mermi emanete alınırken, savcılığa çıkarılan şüphelilerin ifadesi sürüyor.

UYUŞTURUCU SATICILARINDAN İLGİNÇ PROMOSYON
UYUŞTURUCU SATICILARINDAN İLGİNÇ PROMOSYON
UYUŞTURUCU SATICILARINDAN İLGİNÇ PROMOSYON
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 15:46:04
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 16:30:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?