3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Üzerlerine otomobil uçtu

Bursa'da, orta refüje çarpan otomobilin ağacın altında yemek yiyen işçilerin üzerine uçması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 12.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi Ziraat Piknik Alanı yanında meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 5 işçi, çimleri biçtikten sonra öğle yemeği için orta refüjdeki meşe ağacının gölgesini tercih etti. Ancak bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden mobilyacı Cemal P. (28) idaresindeki 16 HC 967 plakalı özel otomobil, orta refüje çarptıktan sonra işçilerin arasına daldı.

Yemek yiyen işçilerin üzerine uçan otomobilin çarptığı Abdurrahman Arslan (76) ağır yaralanarak Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 4 işçi ise son anda kaçarak kurtuldu. Takla atıp ağaca çarparak durabilen otomobilin sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirilirken, otomobili son anda fark ederek kurtulan işçilerden Cevdet Sağ (38), kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kazadan son anda kurtulduklarını söyleyen İşçilerden Fuat Tekin ise, "Öğle yemeği için orta refüjdeki meşenin dibini tercih ettik. Ancak bir süre sonra arabanın üzerimize doğru geldiğini fark ettik. Biz kendimizi yan tarafa atarak kurtulduk. Ancak Abdurrahman Arslan arkası dönük olduğu için
kaçamadı. Otomobil adeta üzerimize uçtu" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 14:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?