6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Uzi operasyonunda şok arama

KAÇAK UZİ OPERASYONUNDA ŞOK ARAMALAR BAŞLATILDI

Bursa'da gerçekleştirilen kaçak uzi operasyonunda tutuklanan emekli yüzbaşının ortağı olduğu güvenlik şirketi ile telesiyejlerini işlettiği otelde şok aramalar yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar şubesi ekipleri, 2 kişinin Bulgaristan'dan getirdiği kaçak Uzi'yi satmaya kalkıştığı istihbaratı üzerine alarma geçti. Yapılan çalışmanın ardından, silahı satın aldığı iddia edilen kişinin emekli bir yüzbaşı olduğu ortaya çıktı. Bulgaristan'dan getirilen silahı sattığı iddia edilen Sezgin Ş., Sabahattin B. ile bu suikast silahını satın aldığı öne sürülen emekli yüzbaşı Cihan Ö. evlerine yapılan şok baskınlarla yakalandı. "Vahim (suikast) silah bulundurmak" suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından emekli yüzbaşının silahı ne amaçla almış olabileceğini araştıran polis soruşturmasını derinleştirdi. Emekli yüzbaşının telesiyejlerini işlettiği Uludağ'daki otel ile ortağı olduğu güvenlik şirketinde aramalar yapıldı. Ele geçirilen belge ve dokümanlar mercek altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 09:33:01
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 10:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?