3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Vahşetin altından yasak aşk çıktı

BURSA'DAKİ VAHŞETİN ARDINDAN YASAK AŞK ÇIKTI

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürülüp bahçeye atılan 3 çocuk babası Kılıç Kaygusuz'un katil zanlıları, yasak aşk yaşadığı sevgilisi ve onun oğlu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Yaklaşık 10 gün önce Millet Mahallesi Yıldırım Sokak Kovanlık mevkiindeki bahçede moloz yığınlarının arasında bulunan cesedin kime ait olduğunun tespit edilmesinin ardından geniş çaplı araştırma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayı aydınlattı. Zanlılar, Kaygusuz'un yasak aşk yaşadığı kadın ile oğlu çıktı. İddiaya göre, 39 yaşındaki V.K. ile yasak aşk yaşayan inşaat işçisi Kılıç Kaygusuz (43), V.K.'nin bir tekstil firmasında çalışan kocası C.K. iş gezisi için Kayseri'ye gittiği sırada sevgilisinin evine gelmek istedi. Ancak V.K. eşinin akrabaları ile aynı apartmanda kaldığı için Kaygusuz'a eve gelmesini uygun bulmadığını söyledi. Ancak Kaygusuz, V.K.'nin uyarılarına aldırış etmedi ve kendi evinden, "Boya yapmaya gidiyorum" diyerek çıktı. Zanlı V.K., kabul etmemesine rağmen evine geldiği için sinirlendiği Kılıç Kaygusuz ile tartışmaya başladı. Diğer odadan yüksek seslerin geldiğini duyan V.K.'nın oğlu M.K. de dışarı çıkarak tartışmaya katıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kaygusuz bıçaklanarak öldürüldü.

 

CESEDİ BATTANİYEYE SARIP BANYOYA ATTILAR

2 çocuk annesi V.K. ile oğlu M.K. (17), Kaygusuz'un cesedini bir battaniyeye sararak banyoya sakladı. Ertesi gün plan yapan anne-oğul, komşuları A.T.'den (19) de yardım aldı. İki arkadaş, anneleri yanlarında olmadığı sırada cesedi evin banyosundan alarak otomobille armut bahçesine götürüp ateşe verdi.

Cesedin kimliğini tespit eden polis ekipleri, Kaygusuz'un arkadaşları ile görüşüp son yapılan telefon kayıtlarını inceledi. Ancak Kaygusuz'un V.K.'ye kendi adına hat almasından dolayı polis ekipleri telefon kayıtlarından cinayet zanlısına ulaşmakta zorluk çekti. Bunun üzerine Kaygusuz'un arkadaşlarının ifadesine başvuran polis ekipleri, Kaygusuz'un V.K. ile yasak aşk yaşadığı bilgisine ulaştı. Cesedin bir araçla taşındığını tespit eden polis ekipleri, bahçeye getirildiği saati göz önünde bulundurarak güzergah üzerinde bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Zanlıların araç plakası ile MOBESE kamerasındaki bir aracın plakasının aynı olduğunu tespit eden dedektifler, cinayet zanlılarının V.K. ile oğlu olduğunu belirleyerek operasyona başladı. Evlerinde gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Emniyette ifadeleri alınan V.K., eşi C.K., komşusu A.T. ile çocukları M.K. ve O.K., cinayetin nasıl işlendiğini anlattı. Anne V.K. Kaygusuz'u kendisinin bıçakladığını itiraf ederken, oğlu M.K. de cinayeti kendisinin işlediğini öne sürdü. Zanlılardan C.K. ve O.K. "cinayet işlemeye azmettirmek"ten, A.T. "yardım ve yataklık"tan, V.K. ve M.K. de "adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 12:20:04
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 18:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?