3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Vahşetin zanlısı tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, eşinin sevgilisinin babası ile kız kardeşini öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Olay, önceki gece Mesudiye Mahallesi'nde meydana gelmişti. Davalık olduğu ailenin evini basan Alaattin K., evde bulunan 55 yaşındaki Yakup Ç.'yi giriş kapısının önünde, kızı 21 yaşındaki Semra Ç.'yi ise odada kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Cinayetlere, Yakup Ç.'nin küçük çocukları M.Ç. ile M.Ç. şahit oldu.

Cinayet zanlısı Alaattin K.'nin, eve girer girmez, ayrıldığı eşinin ilişkisi olduğu Emrah K'yi sorduğu, evde olmadığı söylenince her tarafı didik didik aradığı öğrenildi. Zanlının, baba Yakup Ç. ile kızı Semra Ç.'yi öldürdükten sonra oturma odasında bulunan M.Ç. ve M.Ç. kardeşlere yöneldiği, tabancasının ateş almaması üzerine, "Niye ağlıyorsunuz? Korkmayın, bir şey olmaz" deyip evden koşarak ayrıldığı ileri sürüldü.

Nakliyecilik yapan Yakup Ç. ile bir fabrikada çalışan kızı Semra Ç.'yi öldürdükten kısa süre sonra yakalanan Alaattin K., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Ç. ailesinin yakınları ise, katil zanlısı Alaattin K.'nin eşinin başka birisi ile ilişkisinin olduğunu ancak eski komşuları olan Emrah Ç.'ye iftira attığını iddia etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 18:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?