6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Vakıf gayri menkulleri ihaleye çıkıyor

VAKIF GAYRİ MENKULLERİ CAZİP FİYATLARLA İHALEYE ÇIKIYOR

Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa'da 8 ilçe ile Yalova, Bilecik, Sakarya illerinde bulunan gayri menkullerini ihale ile cazip fiyatlarla kiraya verecek.

Bursa ve çevre illerde yaptığı çalışmalarla ecdat yadigarı birçok tarihi eseri ayağa kaldıran Vakıflar Bölge Müdürlüğü, sahip olduğu gayri menkulleri kiraya vermek üzere 27 Ocak 2010 Çarşamba günü ihale yapacak. Bursa'da Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, MKP, Karacabey, Mudanya, Orhangazi ilçelerinde, Sakarya ve Bilecik merkezde olmak üzere toplam 60 gayri menkul Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde saat 09:30'da yapılacak ihale ile kiralanacak. Hangar, büro, dükkan, kestanelik, arsa, bahçe, mesken, tarla, hamam, zeytinlik, çay ocağı ve kahvehane gibi birçok gayrimenkul muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarılacak.

İhaleye katılacak kişilerden muhammen bedel üzerinden geçici yüzde 3, ek yüzde 20 teminat alınacak. Kiralanacak gayri menkuller arasında Osmangazi ilçesinde Haşim İşcan, Cumhuriyet Caddesi'ne kıymetli bürolar, Tahtakale Çarşısı'nda birçok işyeri ve dükkan bulunurken, Gemlik Umurbey ve Yalova Armutlu'da zeytinlikler dikkati çekiyor. Geçen yıl restorasyonu tamamlanan Bilecik Vezirhan'daki Vezirhan Köprülü Mehmet Paşa Kervansarayı da 6 bin 950 TL aylık muhammen bedel ile otel olarak ihalede yer alıyor.

VAKIF GAYRİ MENKULLERİ CAZİP FİYATLARLA İHALEYE ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:10:01
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 16:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?