4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Vakıf Haftası kutlamaları başladı

 Bursa'da 26'ncı 'Vakıf Haftası' kutlamaları başladı.
Vakıflar yetkilileri, sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk sundu.

Daha sonra Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Vakıfbank Marmara Bölge Müdürü Hayati Yaman ve beraberindekiler, Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.

Faaliyetler hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Vali Harput'a bir tablo hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, vakıf kültürünün önemine işaret etti. Vakıf kültürünün almayı değil vermeyi esas alan bir zihniyetin eseri olduğunu kaydeden Harput, vakıfların geçmişten günümüze çok önemli bir misyon üstlendiğini belirtti.
Vakıf geleneğini günümüzde kadar yaşatan ve vakfiyelere sahip çıkanları tebrik eden Harput, vakıf şuurunun günümüze aktarılması açısından hafta boyunca yapılacak faaliyetlerin önemli olduğunun altını çizdi.

Ziyaret sonrası Bölge Müdürü Mürsel Sarı ve beraberindekiler, Göz Nuru Koruma Vakfı'nın Osmangazi Metro İstasyonu'nda halka açık olarak yaptığı ücretsiz göz taraması çadırını da ziyaret etti. Kutlamalar hafta boyunca yapılacak konferans, panel, gezi ve çeşitli faaliyetlerle devam edecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 13:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?