4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Vakıfköy tesisleri yenilenecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un ilk tesisleri Vakıfköy'de incelemelerde bulunarak, tesislerde düzenlemelerin yapılacağının müjdesini verdi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Başkan Altepe, Vakıfköy'ün Bursaspor'un en önemli tesislerinden biri olduğunun altını çizdi.

Vakıfköy'ün sadece alt yapı için değil, A takımında yararlanacağı bir tesis haline geleceğini ifade eden Altepe, "Bu konuda bakım çalışmaları yapılıyor, eksikler gideriliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak burada çeşitli düzenlemeler yapıyoruz. Burası Bursa'ya ve Bursaspor'a layık olarak düzenlenecektir. Yol yapımı, alanların genişletilmesi gibi çalışmalar yapılacak. Tesislerin kalitesinin artırılması yönünde çalışmalarımız olacak. Bize yakışan bu" dedi.

"VAKIFKÖY ESKİ HALİNE GELECEK"
Bursaspor denilince akla Vakıfköy'ün geldiğini kaydeden Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, "Burası Türkiyenin gözbebeğidir. Uzun zamandır bakım yapılmamış olan bu tesis, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenleniyor. Vakıfköy eski haline gelecek. Buranın yeri ayrı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yazıcı, Sercan'ın dün akşamki maçta gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu ifade ederek, Sercan'ın daha iyi olacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi Vakıfköy Tesisleri'ndeki yaklaşık Bin 600 metrekarelik alanda bulunan 2 binanın tamamı, çatısından tabanına kadar revize ederek, çevre düzenlemeleri yapılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 17:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?