2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Vali Canpolat polislere veda etti

Bursa Valisi Nihat Canpolat, Emniyet Müdürü Tahsin Demir'in onuruna verdiği yemekte emniyet mensuplarına veda etti. Canpolat, asayişte iyi bir kadroyla çalışmanın bir idareci için büyük bir şans olduğunu söyledi. 

Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, merkez valiliğine alınan Vali Canpolat'ın onuruna Acemler Polis Evi'nde bir yemek verdi. Yemekte emniyet mensuplarına seslenen Vali Canpolat, Bursa'dan ayrılmanın kendisi için bir hayli zor olacağını vurguladı. Kendisinin de daha önceki görev yerlerinde polis gibi çalıştığını ve sürekli emniyet mensuplarıyla iç içe olduğunu dile getiren Canpolat, "Asayişte iyi kadrolarla çalışmak, bizim gibi idareciler için büyük şanstır. Görev sürem boyunca sizlerle birlikte Bursa'nın huzuru için öz verili şekilde çalıştık. Hepinizi çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Ben işini yapan adama kesinlikle karışmam. Umarım bundan sonra da bu huzurlu ortam içerisinde çalışmalarınızı sürdürürsünüz. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi. 

Emniyet Müdürü Tahsin Demir de konuşmasında Vali Canpolat'ın Bursa'ya veda edeceğinden büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Sayın valimizin kendine olan güveni biz her zaman çalışmalarımızda cesur olmaya itmiştir. Kendisiyle huzurlu ve başarılı bir çalışma ortamı yaşadık. Onun gibi tecrübeli ve işini iyi yapan idareciden ayrılacağımız için büyük hüzün duymaktayız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların sonunda Demir, Vali Canpolat'a bir teşekkür plaketi takdim etti. Canpolat'ın, emniyet mensuplarıyla vedalaşması sırasında hayli duygulandığı görüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 16:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?