6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Vali Harput'a Trabzonspor forması

TRABZONSPORLU YÖNETİCİLERDEN VALİ HARPUT'A ZİYARET

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri akşam oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçı öncesinde Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçı öncesi, konuk takım yöneticileri ve belediye başkanı, Vali Şahabettin Harput'a ziyarette bulundu. Kulüp Başkanı Sadri Şener'in yurt dışında bulunması dolayısıyla katılamadığı ziyarette Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un yaptığı tüm deplasman maçlarına yönetim olarak hepimiz katılıyoruz. Hedefimiz sadece spor ile değil bu ve bunun gibi ziyaretlerle dostluk köprüsü kurmaktır. Bursaspor ve Trabzonspor Türkiye'nin en güzide iki Anadolu takımı. Tüm maçlarımızın dostluk havasında oynanması için her türlü seferberliği yapmaktayız. Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza dostluk mesajımızı ilettik. Akşam yapılacak olan maçın da fair-play açısından Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahabettin Harput ise, "Trabzonspor yönetiminin dostluk köprüsü adı altında yapmış olduğu ziyaret beni çok memnun etti. Burada Türkiye'ye örnek olacak bir adım atılıyor. Ben bu düşüncenizi sonuna kadar destekliyorum. İnşallah bütün spor kulüpleriz bu dostluk köprüsüne katılır. Bursasporlu futbolcularının ve taraftarlarının da bu dostluğa katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Türkiye'nin iki güzide takımına şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Trabzonsporlu yöneticiler Vali Şahabettin Harput'a isminin yazdığı formayı hediye ederken, Vali Harput'ta konuklara Bursa'yı tanıtan kit hediye etti.

TRABZONSPORLU YÖNETİCİLERDEN VALİ HARPUT'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:20:02
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?