4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Vali Harput'tan bitirin talimatı

VALİ HARPUT'TAN KAYMAKAMLARA PROJELERİ BİTİRME TALİMATI

Bursa Valisi Şahabettin Harput, bir araya geldiği ilçe kaymakamlarına yıl sonuna kadar yarım kalan projelerini bitirmeleri yönünde talimat verdi.

Vali Şahabettin Harput, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile düzenlediği toplantıyla bir araya geldi. Genel konuların ele alındığı toplantıda Vali Harput, kaymakamlardan yıl sonuna kadar devam projelerini bitirmelerini istedi. Vali Harput, "Artık yaz sezonunun sonuna geldik. Önümüz kış ve hava şartları kötüleşecek. Elinizdeki yatırım projelerini yıl sonuna kadar tamamlamanızı istiyorum. Harcanmamış ödenek kalmasın. İmkanlarınız doğrultusunda elinizdeki işleri tamamlayarak yeni yıla iş bırakmayın" dedi.

"DEVLET ÇARE İÇİN VARDIR"

Devletin mazaret üretmeyeceğini belirten Vali Harput, yöneticilerin hedefinin bulunduğu makamı en iyi şekilde temsil etmesi gerektiğini ifade ederek, "Bizler devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi yapıyoruz. Hepimizin hedefi insan odaklı olmalı. İnsanlara yardım elini uzatmalıyız. Vatandaşla ilişkilere dikkat etmelisiniz. Denetleyici olun ve vatandaşa devlet şefkatini gösterin. İhtiyacı olan insanlara kulak verin ve imkanlar doğrultusunda elinizi uzatın. Özellikle giyim, yakacak ve gıda konusunda isteyene yardım edin. Para farklı alanlarda kullanılır ama diğer ihtiyaçlar yerinde kullanılacaktır. Bayramda özel bütçe ayrılıyor. İhtiyaç sahiplerine gereken yardımı edin ve mutlu bayram geçirmelerini sağlayın" diye kaydetti.

Güncel meselelere de değinen Vali Harput, kurban bayramında kesimlerle alakalı alınan tedbirlerin de uygulanmasını isteyerek hoş olmayan durumların ortaya çıkmamasını istedi.

VALİ HARPUT'TAN KAYMAKAMLARA PROJELERİ BİTİRME TALİMATI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 09:27:04
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 17:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?