3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Vali Harput'tan iftar ziyareti

Bursa Valisi Şahabettin Harput eşi Funda Harput ile birlikte yardıma muhtaç durumda bulunan ailelere iftar ziyaretinde bulundu.

Vali Şahabettin Harput, Soğanlı, Ulus ve Kemerçeşme mahallelerinde bulunan fakir aileleri ziyaret etti. İlk olarak 3 senedir yatalak hasta olan Ahmet Er'in evini ziyarete giden Vali Harput yatalaklı hastaya bakan eşi ve torunlarına destek olmak için Ramazan erzak paketi ve bir miktar maddi yardımda bulundu. Ailenin 31 yaşındaki genç oğlu Yasin'in mesleğinin berberlik yaptığını evli ve işsiz olduğunu öğrenen Vali Harput gence iş ve dükkan sözü verdi.

Daha sonra 12 çocuğuyla bir arada yaşayan Medeni Yalçın'ın evini ziyaret eden Vali Harput bir temizlik şirketinde çalışarak 550 TL ile geçim sıkıntısı çeken aileyi ziyaret ederek yardımda bulundu. Vali Harput daha sonra Gülveren ve Cengiz İnal ailelerinin evine gitti. Ailenin sıkıntılar içerisinde bulunduğunu gören Vali Harput bir takım ev eşyası sözünde bulunarak erzak ve maddi yardımda bulundu.

Aile reisi Cengiz'in güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve şu anda işsiz olduğunu öğrenen Vali Harput kendisine iş bulacağı sözünü vererek eşi Funda Harput ile birlikte evden ayrıldı. Vali Harput yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 12:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?