6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Vali Harput'tan şiir ziyafeti

VALİ HARPUT, BEDİRHAN GÖKÇE İLE ŞİİR OKUDU

Yıldırım Belediyesi 7. Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Yıldırımlılara muhteşem bir şiir konseri veren Bedirhan Gökçe'ye Vali Şahabettin Harput kendi yazdığı şiir ile eşlik etti.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Vali Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile eşi Melahat Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman ile yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda şiir sever katıldı.

Türkiye'nin her bölgesinden türkülerin söylendiği, şiirlerin okunduğu ve hikayelerin anlatıldığı gecede, Bedirhan Gökçe ve orkestrası izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Anlattığı hikayelerle bazen güldüren bazen ağlatan Bedirhan Gökçe, şöyle konuştu: "Şiir seven Vali, şiir seven il Emniyet Müdürü, şiir seven Belediye Başkanı olduktan sonra ben daha Bursa'ya ve Yıldırım'a çok kez gelir sizlerle birlikte olurum. Benim yanıma gelen ve salonun ön tarafında beni izleyen konuklarım benim "şanım", salonun arka tarafındakiler de benim "şerefim". Sizlerle beraber olmaktan son derece memnunum."

Azeri bir şiir okuyan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Vali Şahabettin Harput'u sahneye davet etti. Vali Harput'un kendi yazdığı "Sensiz olmuyor hiçbir şey" isimli şiirini okuması salondaki konuklardan büyük alkış topladı.

uygusallıkların yaşandığı gecede Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "şiir insanın nefes alışıdır" benzetmesi yaptı. Vali Harput da, böyle nezih ve anlamlı gecelerde buluşmanın büyük değer taşıdığını söyledi.

VALİ HARPUT, BEDİRHAN GÖKÇE İLE ŞİİR OKUDU
VALİ HARPUT, BEDİRHAN GÖKÇE İLE ŞİİR OKUDU
VALİ HARPUT, BEDİRHAN GÖKÇE İLE ŞİİR OKUDU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 14:57:01
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 17:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?