3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Vali yaşlılara sahip çıktı

Yaşlılar Haftası sebebiyle Başbakanlık Huzurevi ve Büyükşehir Belediyesi huzurevi sakinleriyle öğle yemeğinde buluşan Vali Şahabettin Harput ve eşi Funda Harput düzenlenen yemekte keyifli dakikalar yaşadılar.

Yaşlılar Haftası'nın son gününde büyüklerle güzel dakikalar geçirmek üzere bir araya geldiklerini belirten Vali Harput “Yaşlılarımız en çok saygıya, ilgiye, yardıma ihtiyacı olan ve o ülkeye en çok hizmet eden, bir ömür veren, ömürleri boyunca hayatın birçok çilesini göğüsleyen, bundan sonraki hayatlarında da dinlenmeyi hak eden insanlarımızdır. Onların da bundan sonraki hayatlarını huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak elbetteki bizlerin görevidir ”dedi.

Bu ve bunun gibi özel günlerin yaşanan sıkıntılar ve ihtiyaçlar ile ilgili görüşülmesi, bununla beraber çözüm önerilerinin getirilmesi bakımından önemli olduğunu ifade eden Vali Harput, yaşlıların gelecekten endişe etmeden yaşamlarını sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydetti. Yemekte söylenen şarkılarla ve oynanan oyunlarla güzel dakikalar geçiren yaşlılar kendilerine hoş anlar yaşattığı için Vali Harput ve eşine, Vali Yardımcısı Halis Arslan ve eşine teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:38:28
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 12:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?