4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Vali'den derneklere birlik çağrısı

Vali Şahabettin Harput, herkesime ve kültüre kucak açan Bursa'ya daha faydalı katkıda bulunmak için tüm dernekleri birlikte hareket etmeye davet etti.

Vali Şahabettin Harput verdiği iftar yemeği ile hemşehri dernekleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılan iftar sonrası görüşlerini dile getiren Vali Harput, "Ramazan ayı maneviyatı büyük bir aydır. Böyle bir Ramazan akşamında sizlerle birlikteyiz. Ramazan Bursa'da bir başka yaşanır. Bursa tarihin, medeniyetin, kültürün bütün güzelliklerinin bir arada yaşatıldığı ülkemizin örnek kentlerinden biridir.

Biz Ramazan vesilesiyle kenetlenmeliyiz. Bursa'da binlerce dernek var. Hepiniz birer toplumu temsil ediyorsunuz. Kendi kültürünüzü değerlerinizi Bursa'ya getirdiniz. Sorumluluk duygusuyla ve hizmet anlayışıyla hareket ediyorsunuz. Üstlendiğiniz görevlerden dolayı sizleri kutluyoum. Birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız. Bursa'da herkes kendinden güzel birşeyler bulur. Bursa için daha güzel günlerde için el ele vererek çalışmalıyız" dedi.

Gecede bazı dernek temsilcileri de söz alarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çok sayıda davetlinin iştirak ettiği iftar yemeğine vali yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 11:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?