26
Nisan
2024
Cuma
BURSA

Valilikten esrar önlemi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yürütülen 2 bin 300 yıllık tarihi Bursa Surları'nda liseli gençler tarafından yapılan ‘esrar partisi' Bursa Valiliği'ni harekete geçirdi.

Cihan haber Ajansı tarafından çekilen görüntülerin televizyonlarda yayınlanıp, üzücü olayın ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanmasının ardından harekete geçen Bursa Valisi Şahabettin Harput, ilgili birimleri yazı ile uyararak gereken tedbirlerin alınmasını istedi.

Vali Şahabettin Harput, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, üzücü olayı ortaya çıkaran Cihan Haber Ajansı'na teşekkür etti. Vali Harput tarafından Cihan'a gönderilen yazıda şöyle denildi: "04.04.2013 tarihli ulusal ve yerel gazetelerde çeşitli başlıklarla yayınlanan ‘Tarihi Surlarda Esrar Partisi' konulu haberiniz ile ilgili Bursa Valimiz Sayın Şahabettin Harput, konu ile ilgili kurumlara gerekli talimatları vermiştir. Ayrıca, duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum."

Bursa'da, tarihi surlarda çekilen görüntülerde esrar sarıp içen gençler ile alkol alan liseli öğrenciler objektiflere yansımıştı

CHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2013 Cuma 18:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?