6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Veda edip gaza bastı!

Bursa'da bir elektrik teknisyeni, saatte 87 kilometre hızla park halindeki bir TIR'a çarparak intihar etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden genç adamın cebinden, eşi ve çocuklarını çok sevdiğini belirten bir intihar mektubu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, saat 07.30 sıralarında çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaya gitmek için 16 BBA 88 plakalı otomobiline binerek yola çıkan 36 yaşındaki Mehmet Günay, Ata Bulvarı girişinde hızlandı.

Saatte 87 kilometre hıza ulaşan otomobil, Türkmenistan uyruklu Bayram Durdu Amageldiyev'in park ettiği P11 8 AG plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın altına giren otomobilde bulunan sürücü Günay, olay yerinde hayatını kaybetti.

Savcılık, polisin başta kaza sandığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Araçtan çıkarılan 2 çocuk babası Mehmet Günay'ın cebinden bir intihar mektubu çıktı. Ölmeden önce kaleme aldığı mektupta Günay'ın, "Aşkım, seni çok seviyorum. Çocuklarımızı çok seviyorum. Biz bu dünyada kime ne kötülük yaptık ki?" diye yazdığı öğrenildi.

Akıllara durgunluk veren intiharla ilgili soruşturma başlatan polis, olay yerine gelen sürücü Günay'ın eşi Elif Günay'ın ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:20:20
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 13:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?