29
Nisan
2024
Pazertesi
BURSA

Veda partisi kötü bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 20 yaşındaki Selman Ç., aynı yaştaki Oğuzalp Ç. ve 15 gün sonra Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı'na vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Ö. ile alkol alıp sohbet etmek için Bedre Deresi kenarına gitti.

TUVALETİNİ YAPMAYA GİTTİ

Araçlarından inerek bir süre sohbet eden gençlerden Mehmet Ö., tuvaletini yapmak için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi. Bu sırada taşa takılan genç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur nedeniyle debisi bir hayli yükselen dereye düştü. Arkadaşlarının suya düştüğünü gören gençler hemen yardıma koştu ancak akıntıya katıldığı tahmin edilen genç gözden kayboldu.

ARKADAŞLAR KURTARAMAYINCA JANDARMAYA HABER VERDİLER

İki genç, derenin akıntısının istikametine doğru koşarak arkadaşlarını bulmaya çalışsalar da arkadaşlarına ulaşamayınca İnegöl Jandarma Komutanlığı'na giderek durumu bildirdi. Jandarma ekiplerinin İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dere boyunca yaptığı aramalarda gence ulaşılamadı.

AFAD EKİPLERİ ARAMAYA BAŞLADI

Haber verilmesi üzerine Bursa'dan İnegöl'e gelen AFAD ekipleri, dereye girerek genci arama çalışmalarına başladı. Ancak sabahın ilk ışıklarına kadar süren aramalardan bir sonuç alınamadı. Aramalara sabah saatlerinden itibaren Yalova'dan gelen Deniz Polisi kurbağa adamlar ekibi ile AFAD ekipleri tarafından devam edildi. Gencin cesedi düştüğü yerden 500 metre ilerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2013 Cumartesi 18:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?