6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Veterinerler yeni yerlerinde...

VETERİNERLER YENİ YERLERİNE KAVUŞTU

Veteriner Hekimler Odası Bursa Şubesi'nin Akademik Odalar Yerleşkesi'ndeki (BAOB) yeni bürosu törenle hizmete açıldı.

Türkiye'de bir ilk olan BAOB'a odalar tek tek taşınırken, Veteriner Hekimler Odası Bursa Şubesi'nin yeni ofisi de düzenlenen törenle hizmete açıldı. Türk Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Dr. Mehmet Alkan, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Oğan, eski milletvekili Şevket Orhan ve çok sayıda veterinerin katıldığı açılışta konuşan Şube Başkanı Sinan Sağlam, oda olarak daha konforlu bir yere kavuşmuş olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Meslek için önemli hizmetlerin artık buradan yapılacağını dile getiren Sağlam, hizmet ofislerinin ve anfi salonlarının olduğu yeni ofislerinde eğitime daha fazla ağırlık vereceklerini belirtti.

Türk Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Dr. Mehmet Alkan ise, "Bir odamızın yeni yere kavuşması beni mutlu ediyor. En basit altyapı hizmetlerinden bile birçok meslektaşımız mahrum kalmıştı. Yakın bir zamana kadar sadece bir odamızın hizmet binası varken, şuanda 26 odamızın kendi yeri bulunuyor. Bu bizi mutlu ediyor. Ümit ederim buradan çok değerli hizmetler verilecek" dedi.

UÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Oğan ise, veterinerlerin güzel bir yere kavuşmasının kendisine heyecan verdiğini ifade ederek, meslek açısından önemli bir çalışmaya imza atanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından davetliler tarafından kurdele kesilmesiyle yeni ofis hizmete açıldı.

VETERİNERLER YENİ YERLERİNE KAVUŞTU
VETERİNERLER YENİ YERLERİNE KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 15:22:01
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 23:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?