6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Volkan Şen'e af yok!

ERTUĞRUL SAĞLAM, VOLKAN ŞEN'E AF HABERLERİNİ YALANLADI

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'e af haberlerini yalanlayarak, "Durumunda bir gelişme yok. Kim oynarsa oynasın formanın hakkını verecektir" dedi. Maksatlı eleştirilere kulaklarını kapadığını anlatan Sağlam, Gaziantep maçından gelen 3 puanla daha da avantajlı olduklarını, Karabük karşısında bunu artırmak için taraftar desteğiyle 3 puan alacaklarını söyledi.

Ligin 5 puan farkla lideri olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Karabükspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.Sağlam, Hüseyin`in kart cezası olduğunu, Volkan Şen'in durumunda bir gelişme olmadığını kaydederek, "Bunun yanında ufak tefek sakatlıklar var ama maça kadar hazır olacağız. Kim oynarsa oynasın formanın hakkını verecektir" dedi.

"TARAFTARLA KAZANACAĞIZ"

Yapılan maksatlı eleştirilere kulaklarını tıkadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, kendilerine bir şeyler katacak yorumlara açık olduklarını söyledi. Sağlam, Karabük maçının zor geçeceğini ancak taraftarın desteği ile 3 puana uzanacaklarına inandıklarını kaydetti.

"AVANTAJIMIZ ARTTI"

Gaziantepspor maçının neticesinin açıklanmasını ardından 19 puana ulaştıklarını ve en yakın rakipleriyle puan farkını 5`e çıkardıklarının hatırlatan Ertuğrul Sağlam, önemli bir avantaj elde ettiklerini vurgulayarak, "Bu avantajı korumak ve yükseltmek için Karabükspor maçına hazırlanıyoruz. Ligin yeni ekiplerinden, sezona iyi başlangıç yapan, iyi oynayan, güçlü bir takımı konuk edeceğiz. Rakibimizin başında çok sevdiğimiz, başarılı bir teknik adam Yücel İldiz bulunuyor. Ligde güçlü bir konumdalar.

Rakibimiz kontratak futbolu iyi oynuyor ve etkili oyunculara sahip. Kendi sahanızda puan kaybetmemek için oynamak kolay değil. Biz Bursaspor olarak geçtiğimiz sezondan başlayan bu sezonda devam eden bir hava oluşturduk. Taraftarın desteği bizim için çok önemli. Centilmence bizleri destekleyip karşılaşmadan gelecek adına bizi rahatlatacak 3 puanı alacağımız düşünüyorum" diye konuştu.

"ELEŞTİRİLERDEN OLUMLU FAYDALANIYORUZ"

Yapılan eleştirilerin kendisini hırslandırıp hırslandırılmadığı ile ilgili olarak görüş bildiren Ertuğrul Sağlam, "Bizim olaya bir bakış açımız var. Futbolu değerlendirme anlayışımız var. Bu anlayış içinde doğru olanı yapıyoruz. Eleştirilerden olumlu şekilde faydalanmayı bilen insanlarız. Yeter ki eleştiriler, eleştirilen insanı başarıya teşvik etsin. Diğerleri ile ilgili konuşmak istemiyorum, onların maksatları belli zaten. Kale almıyoruz. Bize bir şeyler katacak iyi niyetli insanlar eleştirilere devam

etsin, bizde faydalanalım" şeklinde konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM, VOLKAN ŞEN'E AF HABERLERİNİ YALANLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:59:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 16:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?