6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Vurulduğunu hastanede öğrendi

VURULDUĞUNU HASTANEDE ÖĞRENDİ

Bursa'da yolda yürürken ayağına serseri kurşun isabet eden bir kişi, vurulduğunu hastanede öğrendi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacıvat Mahallesi Yakın Doğu çevre yolunda meydana geldi. 20 yaşındaki Fatih K., yolda yürürken bir patlama sesi duydu. Ardından ayağının ağrıdığını fark eden Fatih K., hemen Devlet Hastane'sine gitti. Doktorlar, yaptıkları incelemede Fatih K.'ye ayağından vurulduğunu söyledi. Bunu şaşkınlıkla karşılayan Fatih K., nasıl vurulduğunu hatırlamadığını, sadece patlama sesi ile ayağının ağrımaya başladığını söyledi. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, genci vuranı arıyor.

Gemlik ilçesi Doktor Ziya Kaya Mahallesi'nde, 19 yaşındaki Ahmet A., daha önce kavga ettiği 18 yaşındaki A.R. ile karşılaştı. Gençlerin eskiye dayalı husumeti bir anda kavgayı tetikledi. Cebindeki bıçağını çıkaran A.R., arkadaşı Ahmet A.'yı yaraladı. Ağır yaralanan Ahmet A., hemen Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, şüpheli genci gözaltına alırken suçta kullanılan bıçağa da el koydu.

Diğer olay ise merkez Osmangazi ilçesi Ebuisak Mahallesi Kamberler Parkı'nda meydana geldi. 15 yaşındaki H.S., henüz belirlenemeyen sebeple tartıştıkları arkadaşı Kadir Ö. tarafından bıçakla yaralandı. Olaydan sonra soluğu karakolda alan genç, kendisini yaralayan şüphelinin yakalanmasını istedi. Polis, eşkali verilen zanlının yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 13:52:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 15:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?