6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yağış hayatı felç etti

BURSA'DA SU BASKINLARI

Bursa'da sabaha kadar devam eden yağış sebebiyle birçok evi su basarken, yolda biriken su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.

Yaklaşık 12 saat süren yağış, Bursa'da hayatı felç etti. Merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Saltanat Sokak'ta bir evi su bastı. İtfaiye ve BUSKİ ekipleri evdeki suyu çekmek için çaba gösterdi.

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler ve Soğanlı Mahallesi'nde de 3 evi su bastı. Vatandaşlar, ellerindeki kürek ve süpürgelerle evin içine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı.

Hamitler Mahallesi Kütüphane Sokak üzerindeki evini su basan Ali Osman Fehim, rögarların yağmur suyuna dayanamadığını belirterek evdeki eşyalarının zarar gördüğünü söyledi.

İtfaiye ekipleri ise sabaha kadar evleri su basan vatandaşlara yardımcı olmak için çalıştı. Evlere dolan suyu tahliye eden BUSKİ yetkilileri, tıkanan rögar kapaklarını açarak suyun çekilmesini sağladı.

Bursa-İzmir otobanına çıkan bir yol ise sular altında kaldı. Vatandaşlar, su biriken yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, trafik ekipleri sürücüleri kaygan yolda yavaş gitmeleri yönünde uyardı. Belediye ekipleri ise tıkanan yağmur suyu borularını açmak için sabaha kadar çalıştı.

BURSA'DA SU BASKINLARI
BURSA'DA SU BASKINLARI
BURSA'DA SU BASKINLARI
BURSA'DA SU BASKINLARI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 10:36:01
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 16:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?