6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yağış hayatı felç etti

BURSA'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ

Bursa'da gece saatlerinde yağan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken bazı araçlar trafikte ilerlemekte zorluk çekti. Bazı evleri su basarken, Çekirge Devlet Hastanesi'ne giden bir yol ise ağacın devrilmesi sonucu trafiğe kapandı.

Sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte artan yağışlar hayatı ve trafiği olumsuz yönde etkiledi. Bursa'da yaklaşık 2 saatlik sağanak yağışın ardından bazı yollarda su birikintileri oluşurken, trafikte seyir halinde olan araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Yağmurun şiddetine rüzgarın da hızı eklenince sürücüler önlerini görmekte zorluk çekti. Bazı sürücüler, araçlarını yol kenarlarına park ederek yağmurun durmasını bekledi. Her yıl yağmur suları ile dolan ve araçların mahsur

kaldığı Demirtaş Köprüsü'nün altından geçen yolda ise bu yıl korkulan olmadı.

Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 326. Sokak'ta ise bir evi su bastı. Rögarların yağmur sularını kaldıramaması sonucu evini su basan aile, eşyaları toplayarak merdivenlere dizdi. Aile ellerine kürekleri alarak biriken suyu dışarı atmaya çalıştı.

Çekirge Devlet Hastanesi'ne giden bir yol ise ağacın devrilmesi neticesinde trafiğe kapandı. Rüzgarın ve yağmurun şiddetine dayanamayan ağaç, devrilerek yolu kapadı. Devrilen ağacı hızar makinesi ile kesen itfaiye ekipleri, yolu temizleyerek trafiğe açtı. Belediye ekipleri ise gece boyunca tıkanan rögarları açmaya çalıştı. Yağmurun sabaha doğru dinmesiyle sürücüler rahat bir nefes aldı.

BURSA'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
BURSA'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
BURSA'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
BURSA'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 12:28:05
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 16:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?