2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Yağmur hayatı felç etti

Bursa'da dün gece başlayan sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı. İşe gitmek isteyen vatandaşlar, ıslanmamak için mücadele ederken, rögar kapakları tıkanan bazı cadde, sokak ve alt geçitler sular altında kaldı.

Kent merkezinde dün gece başlayan yağış, sabah saatlerinde şiddetini arttırdı. Evlerinden çıkarak işlerine bisikletiyle gitmek isteyen vatandaşlar zor durumda kaldı. Trafikte zaman zaman aksamalar ve yağış nedeniyle kazalar meydana geldi.

Sokakta yağmura yakalanan bazı Bursalılar ise ıslanmamak için binaların saçaklarının altına ve otobüs duraklarına sığındı. Arabası bozulan bir vatandaş ise yağmur altında aracını tek başına iterek götürmeye çalıştı. Bisikletiyle güçlükle işe giden Uğur Yaşar, "Hazırlıksız yakalandık. Yamur yağması tabi ki iyi, buna katlanacağız" dedi.

Şehir merkezinde bir çok sokak ve cadde rögarlar tıkanınca sular altında kaldı. Küçükbalıklı tüp geçidindeki su birikintisi belediye ekiplerince tahliye edildi. Buski'nin altyapı çalışması yaptığı Kurtbasan ve Sıracevizler Mahalleleri'nde bazı evlerin bodrumlarını su bastı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 15:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?