6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yalçın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

YALÇIN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti’nin değişime açık bir parti olduğunu, referandumla beraber halkın iradesinin de değişimi istediğini vurguladı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım Sanayici İşadamları Birliği Derneği(YILSİAB) ve Bursa Mermerciler Odası Derneği yönetimini kabulünde yaptığı konuşmada, her iki kurumun başkan ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Yalçın, AK Parti’nin toplumun beklentilerine yönelik çalışmalar ve projeler ürettiğini ifade etti. Yalçın, “Biz de bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Kentimizin gelişmesi için, yeniliği için her türlü desteği vermeye açığız” dedi.

Yıldırım Sanayici İşadamları Birliği Derneği Başkanı Ali Gümrükçü, Bursa’nın gerek duyduğu projelere parmak bastıklarını belirtti. 11 yönetim kurulu üyesi ve 80 civarındaki üyeleriyle Bursa için her türlü hizmetin arkasında olacaklarını kaydeden Gümrükçü, “Biz YILSİAB olarak ekonomik, çevresel ve sosyal konularda, çalışmalar yapmak, bulunduğumuz bölgenin ve şehrin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Yıldırım’ı seviyoruz. Bu ilçemiz için elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

Bursa Mermerciler Odası Başkanı Fahri Coşkun da Başkan Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, mermer sektöründeki sıkıntıları dile getirdi.

YALÇIN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 18:33:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 19:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?