4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Yan baktın' dehşeti!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir okulunun önündeki parkta gençler arasında yaşanan "yan baktın" tartışması kanlı bitti. 4 kişilik gurubun saldırısına uğrayan 2 genç, bıçakla yaralandı. Gençlerden birinin durumunun ağır olduğu bildirilirken, diğerinin ise hayati tehlikesi bulunmuyor.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım İmam Hatip Lisesi önündeki Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nda dolaşan Ersel Üzer (20) ile Gökhan Harman (19), akşam saatlerinde 4 kişilik bir grup ile "yan bakma" meselesi yüzünden sözlü tartışmaya başladı. Parkın yürüyüş yolunda tartışmayı sürdüren gençler bir süre sonra birbirlerine girdi. Yaşanan arbede sonrasında, yanında getirdikleri bıçakla Ersel Üzer ve Gökhan Harman'ı bıçaklayan gençler, kaçarak olay yerinden uzaklaştılar.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sırtından aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden gence, 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar park içinde tampon yaptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı 2 gence müdahale ederken, sırtından yaralanan Gökhan Harman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Sol kalçasından bıçaklanan Ersel Üzer'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaralı gençler Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.  2 genci yaraladığı öne sürülen grubun üyesi bir genç ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer yandan kavgaya şahit olay vatandaşlar ise, olayın bir anda meydana geldiğini belirterek, "2 grubun arasında 'yan baktın' diye tartışma çıktı. Ardından kavga etmeye başlayan gençlerden biri bıçaklandığını söyleyince diğer gençler kaçarak uzaklaştı" diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 13:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?