6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yan cehennem 5 kamyon kömürle...

İznik Gölü'nde sabah saatlerinde cesedi bulunan 16 yaşındaki kızın kimliği belirlendi

Süleyman Çelebi Lisesi son sınıf öğrencisi Beyza Katırlı'nın ölmeden önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'a, "Yan cehennem yan, 5 kamyon kömürle geliyorum" yazdığı öğrenildi.

Sabah saat 10.00 sıralarında İznik Gölü'nde cesedi bulunan kızın kimliği belirlendi. Olaydan bir gün önce 16 yaşındaki Beyza'nın kayıp olduğunu ihbar eden İsa Katırlı, çağrıldığı İznik Devlet Hastanesi morgunda kızının cesedini teşhis etti. Acılı baba, kızının kendisinden izin alarak İznik'e geldiğini, bir daha da geri dönmediğini ifade etti.

Süleyman Çelebi Lisesi son sınıf öğrencisi genç kızın daha önce de defalarca intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenilirken, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki mesajları dikkat çekti. Genç Beyza'nın profil sayfasında, "Yan cehennem yan. 5 kamyon kömürle de ben geliyorum" ifadelerini kullandığı görüldü. Beyza'nın okul arkadaşlarının da paylaşım sitesindeki duvarına, "Kızım, okul bir yandan, anan baban bir yandan, herkes seni arıyor. Ne yapıyorsun, neredesin?" diye yazdığı öğrenildi.

Genç kızın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 15:32:02
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 16:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?