3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yanan eve gözyaşı

EVİ YANAN YENİ GELİNİN YÜREĞİ DAYANAMADI

Bursa'da yanan tek katlı evde iki küçük çocuğun bulunduğu haberi paniğe neden oldu. Parkta olduğu ortaya çıkan çocuklar evin halini görünce gözyaşlarına boğulurken, yengeleri üzüntüden bayıldı.

Edinilen bilgiye göre Samsunlu olan Ahmet Yılmaz, iki çocuğunun ailece yaşayacakları merkez Yıldırım ilçesi Yediselviler Mahallesi'ndeki evi 8 ay önce satın aldı. Baba memlekete geri dönerken, iki çocuğu ise eşleriyle bu evde yaşamaya başladı.

Evin reisi olan Süleyman Yılmaz ve kardeşi İlyas Yılmaz işe gittikleri sırada büyük gelin Sabriye Yılmaz ise Ferize (5) ve Ahmet'i (4) oynamak için parka götürdü. Yeni gelin Ayşe Yılmaz'ın evde olduğu sırada sobadan dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, Ayşe Yılmaz (22) kendisini güçlükle dışarıya attı. Ancak genç kadın bir yandan evinin, bir yandan da çeyizlerinin yanmasını gözyaşları içinde izledi. Komşularının teselli edemediği Ayşe Yılmaz, baygınlık geçirdi.

Bu esnada bir vatandaş ise evde iki çocuğun yaşadığını söyledi. Polis ve itfaiye ekipleri çocukların akıbetini araştırırken, iki küçük kardeşin anneleriyle parka gittikleri ortaya çıktı. Çok geçmeden parkta komşularından kötü haberi alan Sabriye Yılmaz ise hemen evine koştu. Genç kadın ve iki çocuğu, evlerinin kül olmuş halini görünce gözyaşlarına boğuldu. Yeni evli İlyas Yılmaz da (25) haberi alınca çalıştığı fabrikadan çıkıp eve geldi. Genç adamın sarıldığı eşi, gözyaşlarına boğularak kez daha bayıldı.

Yangından geriye dondurucu soğukta evlerini kaybeden iki aile kalırken, eşyaları da kurtarmak mümkün olmadı. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının kesin çıkış sebebiyle ilgili araştırma başlattı.

EVİ YANAN YENİ GELİNİN YÜREĞİ DAYANAMADI
EVİ YANAN YENİ GELİNİN YÜREĞİ DAYANAMADI
EVİ YANAN YENİ GELİNİN YÜREĞİ DAYANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 10:17:05
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 14:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?