4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yanan itfaiye eri yaşadıklarını anlattı

Bursa'da, alev alev yanan LPG'li otomobili söndürmek isterken meydana gelen patlamada yaralanan itfaiye eri Rauf Bayrak, tedavi gördüğü hastanede yaşadıklarını anlattı.

Olay, 1 Mayıs günü Yeşilova Mahallesi Yeşilyurt Sokağı'nda meydana gelmişti. Yanan otomobile müdahale etmek isteyen Rauf Bayrak, aracın LPG tankının patlaması neticesinde alevler içinde kalmıştı. Medical Park Hastanesi'nde tedavi gören Bayrak, patlamayı anlattı. Bayrak, "Olay yerine ulaştığımızda aracın tamamen yandığını gördük. İlk müdahaleyi yapmak için gerekli malzemeleri aracın bulunduğu sokağa götürdüm.

Aracın arka tarafı bana dönüktü. Otomobilin ön tarafına doğru giderken, LPG tankı büyük bir gürültüyle patlayarak beni bu hale getirdi. Ayağımın 3 yerinden darbe aldım. Kasığımdan ve diğer bacağımdan da yaralandım. Araç tamamen tahrip oldu" dedi.

Sağlığına kavuşacağı günü iple çeken Bayrak, patlamadan sağ kurtulduğu için kendisini şanslı görüyor. Tedavisi süren Bayrak, her geçen gün kendisini daha iyi hissettiğini belirterek "Çok şükür yaşıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. 15-20 gün içinde işime geri döneceğim. Tedavim iyi gidiyor. Yanıklar hızla iyileşiyor" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 16:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?