4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yanmış kadın cesedi bulundu

Bursa'da ot yangını çıkan bir arazide yanmış kadın cesedi bulundu. Sadece kemikleri kalan ve kafatası parçalanan kadının kimliğinin tespit edilmesine çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre Bağlarbaşı Mahallesi'nde, Hava Ulaştırma Okul Komutanlığı arkasında bulunan kum ocakları mevkiindeki boş arazide sabah saatlerinde çocuklar tarafından yanmış insan iskeleti bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, sadece kemikleri kalan ve kafatası parçalanan cesedin bir kadına ait olduğunu tespit etti.
1 veya 1.5 ay önce öldüğü veya öldürüldüğü düşünülen kadının cesedinin anız yangınları sonrası ortaya çıktığı belirtilirken, cesedin uzun süredir aynı bölgede olduğu belirlendi. Dikenlerle dolu arazide insanların dolaşmasının mümkün olmadığını belirten mahalle sakinleri, anız yangını çıkmasaydı iskeletin bulunamayacağını iddia etti. Vatandaşlar büyük tedirginlik yaşarken, jandarma bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

Hava Ulaştırma Okul Komutanlığı nöbetçi kulübelerinin 150 metre ilerisinde yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Diğer yandan daha önce de jandarma bölgesinde bir kadının cesedi yakılmış olarak bulunmuştu. İki olayın birbiriyle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.
Cesedi tamamen yanan ve sadece kemikleri kalan kadının kimliği ise kol kısmının bir parçası yanmayan kıyafeti sayesinde tespit edilmeye çalışılıyor. Kadın öldürüldükten sonra cesedinin bölgeye atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 17:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra IP: 81.214.97.xxx Tarih : 26.07.2009 11:21:29

ya bu bursaya neler oluyor,bu tarz olaylar okadar sık manşet almaya başladıki,bursa,temiz bursa,neler ouyor sana, acaba bu kriz işsizlik insanlarımızın hasta olmasına mı sebep oldu,herkez birbirine tahammülsüz,ve çekemez hale mi geldi,yazıklar olsun,neyi nerden tedavi edelim diye düşünenlere sesleniyorum, önce ekonomiyi düzeltin sonra insanların bu hastalıklı hallerinin azaldığını göreceksiniz....