3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yara izi mezar açtırdı

YARA İZİ MEZAR AÇTIRDI

Afyon'da bıçaklanarak öldürülen kimliği meçhul kadının Bursa'daki mezarı, bir yıl sonra bacağındaki operasyon izinin tespiti için açıldı.

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Afyon'un Bolvadin ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir kadın bıçaklanarak öldürüldü. Ekipler sır dolu cinayetle alakalı geniş çaplı soruşturma başlattı. Kimliği meçhul kadının cesedi, inceleme için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ceset, Hamitler'deki kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Olaydan bir yol sonra, savcılığa müracaatta bulunan bir kişi, ölen kadının bacağında operasyon yarası olan yakını olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine savcılık tekrar harekete geçti. Afyon Başsavcılığı'nın talimatı üzerine, kimliği meçhul kadının ayağındaki operasyon izinin tespiti için feth-i kabir yapılmasına karar verildi. Talimat üzerine, Bursa Cumhuriyet Savcısı Faruk Sever, Adli Tıp Kurumu Doktoru Okan Akan ve otopsi uzmanından oluşan bir heyet, keşif için mezarlığa gitti. Bir yıl önce defnedilen kimliği meçhul kadının mezarı, görevliler tarafından kazıldı. Mezarından çıkarılan kadının bacağında herhangi bir operasyon geçirip geçirmediği araştırıldı. Yapılan incelemede kadının bacağında herhangi bir ameliyat izine rastlanmadığı bildirildi.

YARA İZİ MEZAR AÇTIRDI
YARA İZİ MEZAR AÇTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 11:10:03
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 11:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?