4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yaralı can, hırsızlar mal derdinde

YARALI CAN, HIRSIZLAR MAL DERDİNDE

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, yardım etme bahanesiyle yaralının çantasını ve aracın teybini çalan 3 kişi yaşanan kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.

Kaza, merkez Nilüfer ilçesi İzmir yolu üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden İzmir istikametine 77 DD 022 plakalı minübüsüyle giden oto tamircisi Orhan Küçük(30), havanın yağışlı olması sebebiyle Ataevler kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarında bulunan ağaçlara ve beton bariyerlere çarpan minibüs, takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi. Ağır yaralanan Orhan Küçük, çevredeki vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Küçük'ü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri araçtan bazı eşyaların çalındığını farketti. Kaza sırasında olay yerine gelen üç kişi, araçtaki çantaları ve çevreye dağılan oto teybi ile demir parçalarını 10 H 4453 plakalı minibüse koyarak olay yerinden uzaklaştı. Trafik ekipleri bu kişilerin kaçtığını görünce kovalamaca yaşandı. 4 kilometre süren kovalamacanın ardından zanlıların kullandıkları minübüs Özlüce kavşağında durduruldu. Sürücü Kemal D.(34) ile yanında bulunan Özgür O.(19) ve Yetiş K.(19) gözaltına alındı.

Polis ekiplerine "Maksadımız hırsızlık değildi. Biz işi gücü olan kişileriz, devlete vergi veriyoruz. Yardım etme bahanesiyle durduk, yollara parçalar savrulunca başka bir kazaya sebebiyet vermemek için bunları toplayıp olay yerinden ayrıldık" diyen zanlılar, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla ifadeleri alınmak üzere Nilüfer Polis Merkezi'ne götürüldü.

YARALI CAN, HIRSIZLAR MAL DERDİNDE
YARALI CAN, HIRSIZLAR MAL DERDİNDE
YARALI CAN, HIRSIZLAR MAL DERDİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 12:52:04
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 23:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?