3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yaralılar dereye döküldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir otomobilin arkadan çarptığı kamyonetten fırlayan 6 kişi, dereye yuvarlanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, İnegöl-Bursa karayolundaki Akhisar Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bursa istikametinden gelen D.K. (32) yönetimindeki 16 PH 688 plakalı özel otomobil, Akhisar Kavşağı'nı geçtikten sonra benzini bittiği için yol kenarında park halinde bulunan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre ilerleyen kamyonet, yolun altından geçen köprünün duvarında asılı kaldı.

Kamyonetin dereye düşmemesi olası bir faciayı önlerken, kamyonette bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan yolcular dereye düştü. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Emrah Balkanlı ile kamyonette bulunan Melek Dumanlı (30), Levent Balkanlı (18), Kader Dumanlı (9), Maviş Dumanlı (2) ve otomobilin sürücüsü Doğan Kuzu'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Suda ıslanan ve titreyen çocuklar, üzerlerine battaniye örtülerek soğuktan korunmaya çalışıldı. Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dere üzerinde asılı kalan kamyonet ile ön kısmı hurdaya dönen özel otomobil ise kurtarıcılar vasıtasıyla olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?