4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yardım istedi, dayak yedi!

Bursa'da sabaha karşı minibüsüyle ağaçlık alana uçan sürücü, yaralı halde sesini kimseye duyuramayınca sürünerek yola çıktı. Kimsenin yardım etmediği talihsiz sürücü, evlerin ziline basınca dayak yedi. Vakıfköy'e kadar giden sürücü, ekmek fırını önünde bayılınca fark edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 04.00 sıralarında çevre yolu Hacivat Mahallesi'nde meydana geldi. 16 CRE 97 plakalı minibüsü ile Samanlı Mahallesi yönüne giden Levent Ocaktan (32), direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaçlık alana uçtu. Bir süre yaralı halde bekleyen Ocaktan, yardım gelmemesi üzerine sürünerek yola çıktı.

Otomobilleri durdurmak isteyen sürücü, kimse yardım etmeyince birkaç evin ziline bastı. Ancak yaralı sürücü gece yarısı zillere bastığı gerekçesiyle darp edilince tekrar yola çıkarak güçlükle yürümeye başladı. Hacivat Mahallesi'nden kendi çabaları ile Vakıföy'e giden Ocaktan, bir ekmek fırınının önünde bayılınca fark edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri yüzüne mazot dökülmüş yaralı şahıs için 112 ekiplerine haber verdi. Ne şekilde yaralandığı bilinmeyen sürücü, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Havanın aydınlanması ile birlikte yoldan geçen diğer sürücüler ağaçlık alandaki minibüsü fark ederek polis ekiplerine bildirdi. Yaklaşık 3 saat sonra bulunan aracın yaralı sürücüye ait olduğu anlaşıldı. Şahsın cebindeki 765 TL paranın ise kaybolduğu tespit edildi.

Tedavisi tamamlanan ve ifade için karakola getirilen yaralı, "Takla attım. Kendi çabalarımla yola çıktım. Yardım istedim, kimse durmadı. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Zillere bastığımı hatırlıyorum ama beni darp ettiler" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 10:58:00
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 11:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?